2024-2028 Stratejik Plan İzleme ve Değerlendirme Toplantısı

2024-2028 Stratejik Plan İzleme ve Değerlendirme Toplantısı
  • 0
  • 59
  • 20 Haziran 2023
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • +
  • -

İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Birimince 2023 Stratejik Plan İzleme ve Değerlendirme ile 2024-2028 Stratejik Plan Hazırlık Çalışmaları Hakkında Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi.

2023 yılı Stratejik Planı İzleme ve Değerlendirme 1. dönemi İl MEM AR-GE Birimince Haziran ayı itibariyle başladı. 2023 yılı Stratejik Plan raporunun zamanında eksiksiz bir şekilde tamamlanması adına il genelinde okul ve kurum stratejik plan planlama ekip liderlerine yönelik çevrim içi ortamda bilgilendirme toplantısı düzenlendi.  

İlgili toplantı, Strateji Geliştirme Şube Müdürü Murat Karakurt’un açılış konuşması ile başlayıp İl MEM Stratejik Plan Koordinatörü Adnan E. Fırat’ın 2023 yılı Stratejik Plan izleme çalışmalarına ilişkin genel bilgilendirmesi ile devam etti.

Toplantıda 2024-2028 Stratejik Plan hazırlık çalışmaları hakkında durum değerlendirmesi yapılarak tamamlandı. Erzincan’daki tüm okul ve kurumlardan stratejik plan sorumlularının katılım sağladığı bilgilendirme toplantısı yoğun katılımla yapıldı.  

Toplantıda ayrıca 2021 yılı Temmuz ayında tüm ilde ilk defa uygulanması yapılan “Stratejik Plan&AR-GE İstatistik Modülü” genel tanıtımı ve modül içeriğindeki güncellemeler üzerinde duruldu.

Erzincan’da 2023 yılı birinci 6 ay İzleme ve Değerlendirme çalışmaları 2023 Haziran ayında tüm ilde başladı ve ilgili izleme çalışmasının daha hızlı yapılması için üçüncü defa uygulanan Stratejik Plan/AR-GE İstatistik Modülü üzerinden veri akışı sağlanacak.

İl Millî Eğitim Müdürlüğü Stratejik Plan İzleme ve Değerlendirme kurulunca birimlerden ve okullardan alınan veriler analiz edilerek plan izlemesi kayda alınacak. Elde edilen veriler 2023 Aralık döneminde yılsonu verileri ile karşılaştırılıp 2023 yılı Stratejik Plan İzleme ve Değerlendirme rapor aşamasında kullanılacak. ​Read More Ajans Erzincan | Erzincan’ın Güncel Haber Sitesi 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Generated by Feedzy